Smoby

Smoby, producatorul francez numarul unu de jucarii

Smoby cresc in timp ce se joaca si isi creeaza propriile povesti. Isi dezvolta imaginatia datorita jucariilor lor. Multispecialist (prescolar, joc de rol, papusi si accesorii, arta si mestesug, jocuri in aer liber, jucarii cu rotile si fotbal de masa), oferta Smoby raspunde la nevoile copiilor ca si adultii.

Cresterea nu a fost niciodata atat de distractiva!

Insotiti copiii prin fiecare pas al dezvoltarii lor, oferind jucarii inovatoare, cu distractie, valori educationale si emotie, ajutandu-i in acelasi timp sa descopere lumea.

Realizati produse cu un design frumos si culori moderne care dezvolta imaginatia copilului fara a uita aspectul etnic.

SMOBY inseamna:

 • Jucarii ergonomice cu multa valoare de divertisment
  Dezvoltat de designeri francezi.
 • Experienta de joc sigura
  Folosim materiale care nu sunt periculoase pentru sanatate. Toate produsele sunt conforme cu reglementarile europene privind siguranta jucariilor.
 • Dezvoltare sanatoasa
  Prin jucarii adecvate varstei care stimuleaza si ajuta la dezvoltarea simturilor.
 • Manopera si durabilitate excelenta
  Prin utilizarea materialelor de inalta calitate, combinate cu cele mai noi metode de productie.
 • Angajat cu mediul inconjurator
  Folosim materiale reciclate pentru a proteja resursele. Implementarea unei politici de dezvoltare durabila, pentru a reduce impactul asupra mediului pentru generatiile viitoare. Lucrarile sunt recunoscute prin certificarea ISO 50001 din 20 iulie 2015.

Istoria lui Smoby

 • 1924: Compania este fondata in Lavans-les-Saint-Claude, Franta, sub numele de Moquin-Breuil, specializata initial in fabricarea de tevi din lemn.
 • 1947: Dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, compania trece la productia de articole de uz casnic din plastic.
 • 1978: redenumit Smoby. inceperea productiei de jucarii.
 • 2003-2005: Achizitionarea companiilor de jucarii Lardy, Monneret, Majorette, Solido si Berchet.
 • 2007: Smoby-Majorette incepe sa produca pierderi si dosare pentru protectia falimentului. Procedura de insolventa este introdusa.
 • 2008: SIMBA DICKIE GROUP primeste posibilitatea de a prelua parti din fosta Smoby SA de la Curtea Comerciala din Jura. Noul Smoby Toys SAS este fondat. Sediul central al companiei ramane in Franta.
 • 2009: Smoby Toys face prima lor aparitie la Targul de jucarii de la Nuremberg ca o noua filiala a SIMBA DICKIE GROUP.
 • Astazi Smoby Toys este din nou unul dintre cei mai importanti producatori din domeniile de exterior, joc de rol, jucarii prescolare si jucarii cu roti.

Fabricat in Franta

Infiintata in Lavans les St Claude, in sediul sau istoric, Smoby profita de leaganul de fabricatie de plastic (garanteaza creativitatea, calitatea si finalizarea optima pentru un confort ludic complet). 70% din productia noastra pleaca din fabricile noastre din Jurassian. Acolo, in idilicul sat Arinthod, produsele Smoby sunt fabricate intr-una dintre cele mai moderne fabrici de jucarii din Europa, pe o suprafata de 40.000 de metri patrati.

Manopera perfecta si durabilitate indelungata

Smoby proiecteaza, dezvolta si produce triciclete si carucioare pentru papusi in fabricatia sa spaniola din Alicante, expert inca din 1942 in prelucrarea metalelor, a plasticului si a tesaturilor. Acest savoir-faire, Smoby il perfectioneaza datorita achizitionarii de catre Berchet a specialistului francez in triciclete prin Berchet in 2005. Acum, tricicletele Smoby sunt ingenioase si sunt adaptate nevoilor copiilor si ale parintilor.

CE Marca CE (Communauté Européenne) indica faptul ca un produs respecta cerintele minime din directivele UE aplicabile. Fiecare producator trebuie sa aplice marca CE pe toate produsele care intra in sfera de aplicare a directivelor UE (de exemplu, jucarii).
Fabriqué in Franta Cea mai mare parte a gamei Smoby este dezvoltata, proiectata si produsa in Franta. Cu sediul in regiunea Jura din Franta, leaganul jucariei franceze, expertiza angajatilor Smoby este dincolo de comparatie si garanteaza un nivel optim de creativitate, calitate si manopera pentru divertisment si usurinta pentru utilizator. Materialele de inalta calitate si cele mai noi metode de fabricatie garanteaza cea mai inalta calitate.
Fabriqué en Espagne Locul de productie Smoby pentru gama de tricicluri, pramuri si leagane metalice se afla in Alicante, Spania. Calitatea si expertiza „Made in Europe” reprezinta, de asemenea, caracteristicile excelente ale produsului si divertismentul de lunga durata.
Anti-UV Datorita utilizarii masterbatch-urilor (granule de culoare) cu stabilitate UV ridicata, produsele Smoby nu se estompeaza si raman stabile chiar si dupa perioade lungi de expunere la soare.
Despre

Cauti de zor cele mai bune oferte la carucioare, te gandesti ce hainute sa-i cumperi bebelusului si cauti accesorii functionale si estetice. Pentru a veni in ajutorul tau si in ajutorul altor mamici grijulii, s-a nascut piciorus.ro.

Contact

office@piciorus.ro

Web design © 2023 Toate drepturile rezervate. Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate