Majorette

Brandul cult din Franta este popular in randul fanilor de masini din intreaga lume.

La aproximativ 7,5 cm, micile masini metalice au fost un succes international de zeci de ani. Ei apeleaza la oameni din fiecare generatie ca piese de colectie sau pentru joaca. Majorette este partener in industria auto de mai multi ani, care i-a permis sa dezvolte vehicule cu model foarte realist. De la autoturisme, vehicule comerciale si de constructii pana la masini de curse si seturi de joaca potrivite, gama are ceva pentru toata lumea.

Majorette combina traditia cu inovatia.

Fiind unul dintre cei mai cunoscuti producatori francezi de vehicule model, Majorette stie sa apeleze la pasionatii de masini. Ceea ce ne inspira este dorinta de a proiecta vehicule din ce in ce mai bune si mai realiste pentru tineri si batrani, care ofera placere intregii familii. Materialele deosebit de bine prelucrate inseamna ca produselor noastre le este garantata o viata lunga.

O lunga traditie, care dateaza din Franta anilor ’60.

Valoare de inalta calitate si joc a vehiculelor model. Folosirea materialelor solide combinate cu manopera premium in propriile noastre site-uri de productie inseamna ca sunt de inalta calitate si sunt deosebit de rezistente. Deschiderea usilor si suspendarea in anvelope garanteaza multa distractie.
O dorinta de autenticitate, pe care ne straduim sa o satisfacam din nou, cu noi game de produse realiste. Majorette dezvolta seturi de joc inovatoare si modele de vehicule care sunt orientate catre lumea reala.
O selectie larga de vehicule diferite, de toate tipurile de forme si culori, cu marci de automobile celebre din lume, asa ca exista ceva pentru toata lumea.
Dragostea de colectie, care uneste toate varstele. Majorette este o pasiune care inspira copii si adulti din intreaga lume.
Aflati mai multe

Istoria companiei Majorette

1961: Emil Véron fondeaza compania Rail-Route si porneste prin fabricarea cailor ferate model.
1964: Primele masini model apar pe piata sub numele de Majorette. Majorette, dupa cum compania ajunge in sfarsit sa fie apelata incepand cu 1967, devine rapid cel mai mare producator de masini din Franta dupa venituri. Productia este initial in Franta, apoi mai tarziu se muta si in Portugalia.
1976: Prima reclama TV Majorette pentru masini turnate.
1980: Majorette achizitioneaza Solido, celebrul producator francez de modele pentru colectionari. in anii 80, Majorette intra in afacerea profitabila a modelelor de publicitate.
1987: Productia este mutata in Thailanda.
1990: in anii ’90 vehiculele usoare si sonore sunt introduse in gama pentru prima data, impreuna cu garaje.
1992: Compania declara insolventa pentru prima data, iar in 1993 este dobandita de Idéal Loisirs, care la randul sau este preluata de Triumph-Adler in 1996.
2000: Noul mileniu vede gama extinsa cu caile ferate model, vehiculele cu telecomanda si multe altele.
2003: Majorette si Solido sunt achizitionate de catre grupul Smoby care continua ambele companii ca „Smoby Majorette”, dar in 2007 trebuie sa se declare din nou insolventi.
2008: investitorul financiar francez MI 29 achizitioneaza Majorette.
2010: Brandul Majorette devine parte a grupului Simba Dickie.
2012: Tsunamiul distruge fabrica Majorette din Thailanda. Este reconstruit cu masini, matrite si unelte ultra-moderne.
2015: Gama de produse a fost practic complet revizuita de la preluarea grupului Simba Dickie. si la Targul international de jucarii Majorette prezinta un nou ambalaj si design de punct de vanzare.

Made in Thailand – Made in France

Toate jucariile Majorette sunt fabricate in fabricile proprii ale grupului Simba Dickie si testate in conformitate cu cele mai inalte standarde si cerinte de calitate. Majoritatea sunt fabricate de cca. 600 de colegi intr-un amplasament de productie din Thailanda cu o dimensiune de 13.000 mp. Producem cateva dintre seturile de joc din fabrica Smoby Toys din Arinthod, in Franta.

Manopera perfecta si durabilitate de lunga durata.

Tehnologia de fabricatie de ultima generatie din fabricile noastre combinata cu un design inovator garanteaza durabilitate maxima si siguranta produselor noastre. Lucrand cu institute de testare recunoscute international in timpul fabricatiei, putem garanta respectarea standardelor internationale de siguranta. De asemenea, acordam prioritate conditiilor in care produsele sunt produse. Ca membru al GRUPULUI SIMBA DICKIE, Majorette s-a inscris la „Codul de conduita” al BSCI pentru justitie sociala.

Despre

Cauti de zor cele mai bune oferte la carucioare, te gandesti ce hainute sa-i cumperi bebelusului si cauti accesorii functionale si estetice. Pentru a veni in ajutorul tau si in ajutorul altor mamici grijulii, s-a nascut piciorus.ro.

Contact

office@piciorus.ro

Web design © 2023 Toate drepturile rezervate. Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate