Lulabi

Când se naște un copil, se naște o nouă familie. Un eveniment unic, care determină multe schimbări și nevoia de a vă echipa casa cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a întâmpina mai bine sosirea acestei noi vieți. Lulabi oferă multe soluții concepute pentru a se echipa cu totul la un preț foarte atent la economiile noilor părinți.

Lulabi este brandul dedicat copiilor semnat Pengo, o companie lider în distribuția articolelor de uz casnic. Născut în 2013, Lulabi este un brand tânăr care îmbogățește portofoliul companiei cu articole dedicate copiilor din grupa de vârstă 0/5. Catalogul, cu peste 300 de referințe, oferă noilor mame și noilor tați o gamă completă de produse autorizate și de marcă Lulabi .

Atenția la lumea copilăriei timpurii este foarte puternică în cadrul companiei: acest lucru este demonstrat de investițiile continue în cercetare și dezvoltare, grafică atractivă și o calitate excelentă a materiilor prime. În fiecare an, cele mai semnificative inovații ale produsului sunt prezentate la târgul din Köln, cel mai important vitrina internațională din lumea copilăriei timpurii.

Lulabi își propune să aducă gustul italian și în străinătate, concentrându-se pe o grafică inovatoare și foarte atrăgătoare, capabilă să satisfacă cerințele celor mici și ale părinților lor, o clientelă variată și solicitantă din punct de vedere al calității, siguranței, stilului și prețului.

Produsele

Siguranța și fiabilitatea sunt primele. Toate produsele Lulabi sunt fabricate cu materiale de înaltă calitate, care sunt supuse constant unor teste pentru a verifica calitatea și utilizarea acestora (certificări italiene) asigurând siguranța maximă pentru fiecare produs.
 
Dinamismul, practicitatea și capacitatea de a satisface gusturile tuturor mamelor, de la cele tradiționale la cele mai la modă, disting obiectele dedicate copilăriei timpurii.
 
Lulabi în panorama produselor pentru copii, este propus ca un brand tânăr și dinamic, care se concentrează pe inovațiile continue ale produselor. Datorită produselor licențiate Disney, Lulabi oferă un sortiment de produse care răsună din cele mai importante lansări de filme de desene animate, de la „Nemo” la „Star Wars”, de la „Frozen” până la „Il viaggio di Arlo”, fără a uita desigur de clasici atemporali precum „Mickey Mouse” și „Șapte pitici”.

Catalogul Lulabi este divizat în micro zone:
 supt : sticle, suzeta și accesorii;
 înțărcare : mâncare pentru bebeluși;
 igienă și bunăstare : vase, tăvi, perii;
 siguranță : protectoare de colț, încuietori de uși …;
cărucioare și alte articole pentru îngrijirea copiilor : scaune înalte, șosete, cărucioare …

Unde să găsești produsele? Încă de la înființare, Lulabi a fost prezent pe ghișeele celor mai importante lanțuri specializate, pentru a satisface cel mai bine nevoile mamelor informate, atente și sensibile.

Despre

Cauti de zor cele mai bune oferte la carucioare, te gandesti ce hainute sa-i cumperi bebelusului si cauti accesorii functionale si estetice. Pentru a veni in ajutorul tau si in ajutorul altor mamici grijulii, s-a nascut piciorus.ro.

Contact

office@piciorus.ro

Web design © 2023 Toate drepturile rezervate. Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate