Eichhorn

Jucarii din lemn pretuite!

De mai bine de 60 de ani, jucariile din lemn de inalta calitate de la Eichhorn, cum ar fi calea ferata din lemn, magazine, case de papusi, puzzle-uri si rulaje din marmura, au fost unele dintre cele mai apreciate si mai iubite jucarii din fiecare sala de joaca bine echipata, si cu un motiv intemeiat. Pentru ca Eichhorn are o traditie a jucariilor de calitate premium, garantate, fabricate din lemn de inalta calitate si un flux constant de idei proaspete, noi, care sa distreze si sa stimuleze copiii.

Joaca, distractie si siguranta

Cerintele copiilor sunt in centrul dezvoltarii produselor. Jucariile din lemn distreaza copiii, ofera placere de joaca de lunga durata si promoveaza abilitatile motrice fine, dexteritate, creativitate si imaginatie.
Pentru a asigura siguranta produselor noastre, fabricam o parte majora a gamei noastre de produse in fabricile noastre proprii. in acest fel, ne putem asigura ca sunt respectate toate standardele de siguranta relevante in domeniile sigurantei jucariilor, asigurarea calitatii, precum si legislatia sociala si de mediu.
Toate jucariile din lemn sunt testate regulat de institute independente de testare.

Povestea Eichhorn

1949: Hermann Eichhorn fondeaza compania in orasul sau natal Egglham, in Bavaria Inferioara. Primele produse sunt puzzle-uri cu cuburi din lemn. La scurt timp, Eichhorn inventeaza prima cale ferata din lemn.
1950: Eichhorn devine liderul pietei pe segmentul feroviar din lemn. in perioadele de varf, compania angajeaza pana la 350 de lucratori.
1995: Compania are dificultati financiare. Hermann Eichhorn dosare pentru faliment.
1998: SIMBA DICKIE GROUP preia compania.
1999: Productia este mutata in micul oras Netvořice din Cehia, la aproximativ 30 de kilometri sud de Praga. Multe produse din lemn sunt inca fabricate manual.
2007: Eichhorn isi extinde gama de produse pentru a include jucarii de gradina.
2008: Eichhorn singur vinde anual mai mult de 400.000 de trenuri, 250.000 de pachete de blocuri de lemn si 1,7 milioane de puzzle-uri. Recent, au fost lansate mobilier pentru copii si produse „Eichhorn Outdoor”.
2010: Se introduce noua linie „Eichhorn The Collection”.
2014: blocurile de constructii ale lantului HEROS sunt premiate cu premiul pentru jucarii in categoria Bebelusi si sugari.
2017: Doi devin unul! Heros va fi disponibil pe viitor sub denumirea traditionala a marcii Eichhorn. Cu alte cuvinte, o gama completa de jucarii din lemn este formata dintr-un singur vanzator.

Calitate in lemn

O mare parte din gama de produse Eichhorn este „Made in Germany” si produsa in Lam, situata in padurea Bavariei. Toate produsele sunt fabricate acolo folosind lemn de fag de inalta calitate din surse forestiere durabile. Mai mult, multe produse sunt certificate FSC 100%. Lemnul de cea mai buna calitate ofera produselor o calitate extraordinara si un sentiment minunat. Alte locatii de productie sunt situate in micul oras ceh Netvořice, la aproximativ 30 de kilometri sud de Praga, precum si in Bulgaria si China.

Recenzii despre Eichhorn

S-a acordat sigiliul testului „buna constiinta” de catre revistele German Focus si Focus Money in 2014.

Despre

Cauti de zor cele mai bune oferte la carucioare, te gandesti ce hainute sa-i cumperi bebelusului si cauti accesorii functionale si estetice. Pentru a veni in ajutorul tau si in ajutorul altor mamici grijulii, s-a nascut piciorus.ro.

Contact

office@piciorus.ro

Web design © 2023 Toate drepturile rezervate. Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate