Dickie Toys

O varietate impresionanta

Fie ca este simpla si mecanica sau sofisticata din punct de vedere tehnic, fascinatia cu tot ce conduce, zboara sau pluteste este evident in mod evident cu Dickie Toys. in calitate de partener de lunga durata in industria auto, inspiram copiii si parintii deopotriva cu o pasiune pentru toate lucrurile mobile, stimuland setea de descoperire alaturi de bucuria jocului. Dickie Toys are o gama extinsa, cu tot felul de teme diferite din care sa aleaga si sa ii insoteasca pe copii in toate etapele dezvoltarii lor.

Invatare si experienta pentru tineri si batrani.

Ca o companie cu peste 40 de ani de experienta in afacere, stim cum sa apelam la copii de toate varstele si sa-i inspiram sa se joace. Chiar la o varsta frageda, copiii mai mici incep sa descopere si sa testeze diversele caracteristici ale jocului. Asa se face ca Dickie Toys antreneaza abilitatile motorii in acelasi timp cu luarea primilor pasi catre educatia in domeniul sigurantei rutiere. Indiferent daca este in sala de joaca sau in aer liber, Dickie Toys garanteaza ca va face distractie la volan.

Dickie Toys inseamna:

De la mic la mare, realitatea la fantezie, mecanica la electronica.
De la copil mic la adolescent – Toti copiii de la unu la paisprezece ani se pot cufunda in lumea masinilor, a obiectelor care zboara, a barcilor si a vehiculelor comerciale.
valoare ridicata a divertismentului – diverse functii de joc, abilitati motorii imbunatatite, educatie in materie de siguranta rutiera prin joc.
valoare pentru bani – Dickie Toys ofera intotdeauna o valoare buna pentru bani pentru clientii sai
international – Sediul companiei se afla la Fürth, Germania. Azi Dickie Toys isi exporta jucariile in peste 100 de tari. De aceea, ne propunem sa facem vehiculele noastre comerciale intr-o varietate de modele pentru diferite tari.

Istoria companiei Dickie Toys.

1971: Wolfgang Sauerborn fondeaza compania de jucarii Sauerborn & Stübinger
1978: fondeaza Dickie Toys Hong Kong
1984: Compania este redenumita Dickie Spielzeug (Deutschland) si Dickie Toys (International)
1993: in varsta de 49 de ani, Sauerborn are un accident mortal cand Learjet sa prabusit pe aeroportul din Köln. Simba Toys preia compania in octombrie. Povestea de succes a grupului Simba Dickie.
1995: Contract semnat intre viitorul campion de Formula 1 Michael Schumacher si Dickie Toys
2008: Pentru prima data in istoria companiei, Dickie Toys asigura o licenta de jucarie master de la Walt Disney
2011: Dickie Toys este acordat drepturilor exclusive de licentiere RC pentru „Masinile” Disney Pixar si, la scurt timp, rupe bariera de milioane cu vanzarile produsului „Fulger McQueen (1:24)”.
2012: Dickie Toys primeste Disney Product Award 2012 – „Produsul anului” pentru vehiculul RC „Lightning McQueen (1:12)”
2013: Relansarea produsului si a gamei de ambalaje pentru vehicule RC
2014: Dickie Toys este acordata licenta pentru succesul serialului TV Fireman Sam

Design-uri din toata lumea

Pe langa proiectantii de produse si autovehicule proprii, Dickie Toys lucreaza si cu parteneri din industria auto si din sectorul de licente pentru jucarii. in colaborare cu universitati si designeri internationali din intreaga lume, produsele noastre se nasc dintr-o sinergie de inalta expertiza tehnica, tendinte actuale si inovatii. Acest lucru le confera produselor Dickie Toy, potrivite varstei, noi si interesante, o nota personala.

Calitate si siguranta

Ca rezultat al mai multor ani de colaborare cu Dickie Toys Hong Kong Office si furnizorii nostri din Asia, ne optimizam constant calitatea si procesele pentru a facilita munca durabila cu utilizarea eficienta a resurselor. La fabricarea si finisarea produselor asiguram respectarea standardelor internationale. inainte de a parasi fabrica, fiecare produs Dickie Toys este supus atat verificarilor interne si externe de calitate si siguranta pentru a asigura respectarea cerintelor legale in conformitate cu standardele internationale.

Despre

Cauti de zor cele mai bune oferte la carucioare, te gandesti ce hainute sa-i cumperi bebelusului si cauti accesorii functionale si estetice. Pentru a veni in ajutorul tau si in ajutorul altor mamici grijulii, s-a nascut piciorus.ro.

Contact

office@piciorus.ro

Web design © 2023 Toate drepturile rezervate. Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate