Chipolino

Chipolino avand un renume foarte bun in randul clientilor din toata Europa, am ales sa il sustinem si sa-l facem cunoscut in randul tuturor mamicilor si viitoarelor mamici din Romania.

De ce sa alegeti Chipolino? Foarte simplu …

In scopul de a va ajuta, va raspundem la aceasta intrebare:

Oferim produse 100% sigure

  • Se respecta toate normele de siguranta Europene.
  • Ele nu contin substante nocive si substante chimice care sunt periculoase pentru sanatatea Dvs.
  • Ele sunt 100% testate in laboratoare Europene certificate in conformitate cu toate cerintele standardelor Europene.
  • Ele nu provoaca deficit in sistemul imunitar, dezechilibru hormonal, decese, cancer sau stari care pot avea efect negativ asupra sistemului de reproducere sau care pot cauza alergii.

2.    Confortabil, practic si util

  • Confortabil – facut cu grija pentru copii. Consideram ca copii sunt prioritatea noastra si producem numai produse de calitate, pentru confortul lor.
  • Practic – oferim un portofoliu larg de produse, in conformitate cu gusturi diferite, nevoile si stilul de viata al parintilor si viitorilor parinti. In fiecare colectie noua vom include modele cu diferite functii, astfel incat fiecare client isi poate alege cel mai potrivit produs.
  • Utile – faciliteaza cresterea copiilor si sprijina dezvoltarea acestora.

3.    Raport rezonabil pret / calitate – calitatea perceputa conform pretului corect in segmentul mediu de pret.

4.    Marca Bulgara cu traditie – de 17 ani printre liderii din industria de ingrijire a copiilor.

5.    Stil distinct si concepte de design – In mod traditional aceasta a fost o caracteristica distincta a brandului – elemente specifice de design, aspect, si decoratiuni pe tesaturile produselor. Conceptul pentru fiecare produs este creat in studioul nostru de proiectare, pentru a ne asigura ca toate culorile si stilurile contribuiesc la dezvoltarea simturilor copiilor si stima de sine a parintilor lor.

Management strict si fara compromisuri fata de relatia cu clientul – fiecare reclamatie este atent revizuita de echipa noastra, tindem mereu spre decizia optima pentru a satisface nevoile clientului nostru.

Despre

Cauti de zor cele mai bune oferte la carucioare, te gandesti ce hainute sa-i cumperi bebelusului si cauti accesorii functionale si estetice. Pentru a veni in ajutorul tau si in ajutorul altor mamici grijulii, s-a nascut piciorus.ro.

Contact

office@piciorus.ro

Web design © 2023 Toate drepturile rezervate. Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate