AquaPlay

AquaPlay, sistemul versatil de jocuri de apa este format din module plug-in individuale si fascineaza din 1977 copii de 3-7 ani cu elementul de apa. Principiile cauzei si efectului, cum ar fi miscarea si directia, sunt explicate jucaus cu AquaPlay.

Joaca si invata

in timp ce copiii aduna primele experiente cu rezistenta la apa si determinare directionala, ei dezvolta fantezie, imaginatie si creativitate.

Atat parintii cat si educatorii apreciaza sistemul de jucarii premiat ca reprezentant al jocului educational de inalta valoare, de calitate si educational cu elementul de apa.

Sistem de joaca educativ

Ideea de joc educativ ofera multe momente de invatare captivante si explica principiile fizice de joaca in jurul elementului apei:

Cum pot ridica barcile cu apa?
Cum poate curge sau creste apa?
Cum functioneaza o chiuveta, o pompa, cum functioneaza o macara?
De ce si unde pluteste o barca?

Seturile AquaPlay sunt modulare si ofera copiilor oportunitati nesfarsite de a crea o AquaPlay World foarte proprie. Toate seturile pot fi conectate intre ele si pot fi extinse permanent datorita seturilor de colectare si extindere a accesoriilor.

Povestea AquaPlay

1976 : Avand rol de pedagog si de inginer, cei doi suedezi Britt si Lennart Dahlgren s-au aratat surprinsi de cat de distractivi au crezut ca sunt sa joc cu apa si cat de multi copii au invatat in timp ce se joaca. impreuna au inceput sa lucreze cu diferite prototipuri pentru a construi sisteme de canale de apa. intre acestia au incercat sa construiasca tuburi de scurgere impreuna sub forma de canale.
1977 : AquaPlay a fost fondata la Göteborg, Suedia. Primul sistem de canale de apa se numea Aqualab si era mult mai larg in comparatie cu versiunea de astazi.
1984 : Se creeaza o versiune actualizata. Culorile stralucitoare si clare care astazi sunt marca comerciala AquaPlay au fost, de asemenea, stabilite in acest moment. Aceste culori au fost considerate mai fericite si mai prietenoase pentru copii.
2017 : Alaturi de sarbatorirea a 40 de ani lansarea Lacului Muntelui, noi barci si familie de papusi de animale este prezentata!

Facut in Germania

incepand cu anul 2015, produsele AquaPlay sunt produse in uzina de productie BIG din Burghaslach, situata langa autostrada A3 intre Würzburg si Nürnberg: care acopera 320.000 de metri patrati in total, gazduieste una dintre cele mai moderne fabrici de jucarii din Europa.

De inalta calitate de la inceput

Toate produsele sunt fabricate din plastic reciclabil de inalta calitate si sunt testate in conformitate cu cele mai recente standarde EN 71 si ASTM.

UV-Stabilität Prin utilizarea masterbatch-ului cu stabilitate UV ridicata si rapiditate optima a culorilor, produsele AquaPlay sunt solide si neadecvate chiar si dupa o insolare indelungata. La stabilitate UV scazuta, culoarea se estompeaza rapid, iar materialul din plastic se infurie si se poate crapa. Daca produsele AquaPlay nu vor fi utilizate mai mult timp, va recomandam sa acoperiti obiectele sau sa le depozitati in interior pentru a le proteja impotriva decolorarii si a daunelor materiale prin radiatii solare puternice, care nu pot fi evitate pe termen lung.
CE-Marcare Marca CE (Communauté Européenne) certifica faptul ca un produs respecta cerintele minime ale directivelor CE respective. Toti producatorii sunt obligati sa plaseze marca CE pe toate produsele care intra sub incidenta jurisprudentei directivelor CE (de exemplu, jucarii).

Despre

Cauti de zor cele mai bune oferte la carucioare, te gandesti ce hainute sa-i cumperi bebelusului si cauti accesorii functionale si estetice. Pentru a veni in ajutorul tau si in ajutorul altor mamici grijulii, s-a nascut piciorus.ro.

Contact

office@piciorus.ro

Web design © 2023 Toate drepturile rezervate. Termenii si conditiile si Politica de confidentialitate